top of page

PROJECTE BIM

JORNADAS INFORMATIVES

CURSOS PRESENCIALS

Formació 2018

AGENDA

projecprte

February 13, 2018

El proppassat dia 9 de novembre es va publicar la nova llei de Contractes del Sector Públic, fruit de la transposició de les directives del Parlament i del Consell de la Unió Europea. Aquesta és una llei llargament esperada i que modifica substancialment certs aspectes de la contractació publica i que afecta troncalment a totes les administracions públiques.

Aquest curs ens aproparà d'una manera clara i entenedora a les diferents modificacions i actualitzacions de la llei. Partint de la situació anterior, visualitzarem les noves modificacions.

REVIT BASIC

El coneixement exhaustiu del sistema BIM, és avui dia imprescindible en les empreses constructores,  fruit de que progressivament les administracions públiques l'estan exigint com a eina imprescindible.
A Constcat Formació, atenint-nos a les necessitats de les nostres empreses associades, impulsem al llarg de l'any 2018, la realització de cursos BIM en línia, establint amb això itineraris individualitzats, de fàcil realització, i plenament adaptables a les necessitats reals de l'empresa.
 

Please reload

Inici 14 de febrer

d'inici immediat

Inici 21 març

SURIÑA

Assessors

Suriñá Assessors és un equip humà de professionals especialitzats en la consultoria integral dels recursos de personal de les empreses. Va iniciar la seva activitat l'any 2004 i s’especialitza en formació a empreses i institucions.

La nostra missió és augmentar el valor competitiu de les empreses a través de la formació contínua i l’actualització dels coneixements i de proporcionar solucions per a millorar la gestió.

Consultoria integral dels recursos de personal de les empreses.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle
bottom of page