top of page

CLÁUSULA A ASSOCIATS:

 

 

Apliquem la nova normativa de Protecció de dades

 

L'informem que a partir del 25 de maig 2018, continuarem protegint les seves dades, ara segons els nous requeriments de la normativa europea (Reglament General de protecció de dades, RGPD 2016/679 UE) i per això demanem el seu Consentiment pel tractament de les seves dades de caràcter personal:

 

Responsable del Tractament:

ASSOCIACIÓ CATALANA DE CONSTRUCTORS D’OBRA PÚBLICA – NIF: G64923378  .  Dir. Postal: Travessera de Gràcia, 62, 3r 7a – 08006 Barcelona ; Telèfon: 93 237 13 78  Correu elect: info@constcat.cat 

 

Legitimació del tractament: Consentiment del interessat

 

Finalitat del tractament:

Prestar els serveis contractats, oferir-li nous productes i serveis relacionats amb els sol·licitats, comunicar-nos via correu electrònic, fidelitzar-lo com a client i realitzar els tràmits comptables i administratius.

 

Destinataris:

Les dades no se cediran a tercers excepte a aquelles empreses col·laboradores i pel compliment d'obligacions legals.

 

Conservació de les dades:

Les dades proporcionades es conservaran mentre duri la relació contractual i durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

 

Drets:

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició dirigint-se a:  VOSTRE ADREÇA ó per correu electrònic a: info@constcat.cat

LES SEVES DADES HAN ESTAT REGISTRADES. MOLTES GRÀCIES.

bottom of page